asiantuntijapalvelut konsultointi It-palvelut

Atean asiantuntijapalvelut

Asiantuntijoidemme huippuosaamisen ydin piilee laajassa liiketoiminnallisessa ymmärryksessä ja loppumattomassa kiinnostuksessa uusia teknologioita kohtaan.

Kun etsit muutos- tai kehityshankkeesi aivoiksi Suomen kovimpia teknologia-asiantuntijoita, käänny puoleemme. Sertifioitu joukko ammattilaisiamme suunnittelee ja toteuttaa hankkeet vankkumattomalla ammattitaidolla.
Asiantuntijoidemme osaaminen on syvyydessään ja laaja-alaisuudessaan Suomen kärkitasoa. Meillä on korkeimmat sertifioinnit käytännössä kaikissa digitalisaation keskeisissä teknologioissa ja teemme tiivistä yhteistyötä kumppaneidemme kanssa. Konsultoimme ja toteutamme erilaisia tietotekniikan muutos- ja kehityshankkeita sekä projektikohtaisesti että jatkuvina palveluina. Jos tietoteknisen ympäristösi kokonaisuus on hämärän peitossa, digitalisaation kehityspolku piirtämättä tai esimerkiksi it-infran täsmäongelma vailla ratkaisua, korkean tason osaajamme vievät ajatuksen eteenpäin strategiasta konkretiaan. Teemme työmme ammattiylpeydellä viimeisen päälle ja venytämme mielellämme itsemme ja osaamisemme äärirajoille organisaatiosi tietotekniikan puolesta.
checked_white.png
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer