Kierrätä vanhat it-laitteesi

Lojuuko yrityksessänne vanhentuneita tai turhia it-laitteita, jotka pitäisi tuhota, mutta joilla saattaa vielä olla markkina-arvoa? Epäilyttääkö kierrätettävien laitteiden tietoturvallinen hävittäminen? Ratkaisu löytyy Goitloop-kierrätyspalvelusta.


Game of Phones -valtaistuin

Kierrätetyistä puhelimista rakennettu, 300 kilon painoinen ja yli 2 metrin korkuinen Game of Phones -valtaistuin on saanut innoituksensa Game of Thrones -sarjan Iron Thronesta!

Joka vuosi maassamme myydään miljoonia älypuhelimia, mutta vain noin kymmenen prosenttia niistä kierrätetään. Puhelinten ja it-laitteiden kierrättäminen pitäisi olla yhtä itsestäänselvää kuin tyhjien juomatölkkien palauttaminen.

Me Atealla haluamme kaikkien kierrättävän it-laitteensa ja huomaavan, miten helppoa on vähentää omia CO2-päästöjään ja parantaa yhteiskunnan kiertokulkua. It-laitteiden kierrätyksellä yrityksesi pääsee kätevästi kierrätyksen makuun!

Kierrätyspalvelun hyödyt


Tehokas

Tehokas

Atea noutaa yrityksestänne kaikki tarpeettomat elektroniset laitteet, kahvinkeittimistä tietokoneisiin – valitsemanne kierrätysmallin mukaisesti.


Tieto­turvallinen

Tieto­turvallinen

Tiedot poistetaan 100% tietoturvallisesti ohjelmallisesti tai demagnetisoimalla, markkinoiden johtavilla työkaluilla.


Helppo ja luotettava prosessi

Helppo ja luotettava prosessi

Atea noutaa laitteet yrityksestänne, teidän tarvitsee vain kerätä laitteet Atean toimittamiin kierrätyshäkkeihin.


Ympäristö­ystävällinen

Ympäristö­ystävällinen

Vanhentuneet elektroniset laitteet käsitellään ympäristöystävällisesti, toimivat laitteet kierrätetään.


ISO 9001 ja ISO 14001 -standardien mukainen

ISO 9001 ja ISO 14001 -standardien mukainen

ISO 9001 on laadunhallintajärjestelmä, joka yhdistää laadunhallinnan strategiaan ja toiminnan suunnitteluun. ISO 14001 on puolestaan maailman tunnetuin viitekehys ympäristöjärjestelmälle.

Kierrätä vanhat it-laitteesi Goitloopilla


Vaikka it-laitteiden kierrätys on fiksua sekä ympäristön että yrityksen kannalta ja lisäksi tietoturvallista, liian harva kierrättää. Muutetaan tämä! Atean kierrätys- ja kunnostuskonsepti Goitloopin ansiosta kierrätys on helppoa.

Atean Goitloop on nykyaikainen kiertotalousmalli, joka pohjautuu luonnon kiertokulun ja kestävän kehityksen periaatteisiin. Kun käytät Goitloop-palvelua, voit luottaa siihen että kaikki laitteesi käsitellään turvallisesti ja ympäristöä huomioiden!

Näin pääset alkuun:

Valitse yrityksellesi parhaiten soveltuva Goitloop-kierrätysvaihtoehto. Jätä loput meidän hoidettavaksi:

Tuomme yrityksesi toimipisteeseen kierrätyshäkin, johon keräätte kaikki tarpeettomat elektroniset laitteet. Sen jälkeen noudamme häkin ja jatkokäsittelemme kaikki laitteet tietoturvallisesti LOOP-kierrätyspalvelussamme – niiden tilasta ja kunnosta riippumatta.

Prosessi on tehokas, tietoturvallinen ja ympäristöystävällinen. Sen avulla yrityksesi pääsee vaivattomasti ja luotettavasti eroon tarpeettomista it-laitteista. Toimintamme noudattaa ISO 9001 ja ISO 14001 -standardeja.

Go IT loop -kierrätysmallit

 • LOOP1

  Käytettyjen elektroniikkalaitteiden nouto

  (teräshäkissä, ei raportointia)


  LOOP1-palvelu on tarkoitettu kaikenlaiselle käytetylle elektroniikalle – kahvinkeittimistä kaapeleihin, CRT-näyttöihin ja näppäimistöihin.


  Tilaa eSHOPista
 • LOOP2

  Elektroniikkalaitteiden ja it-tuotteiden nouto

  (teräshäkissä, ei lukkoa)


  LOOP2-palvelu on tarkoitettu käytetylle elektroniikalle sekä kaikille muistilla varustetuille laitteille – esim. tietokoneet, tabletit, puhelimet, USB-tikut ja muut tallennusmediat sekä palvelimet. Atea poistaa kaikki tiedot markkinoiden johtavilla työkaluilla ja laitteiden kunnostus ja raportointi sisältyvät hintaan.


  Tilaa eSHOPista
 • LOOP3

  Elektroniikkalaitteiden ja it-tuotteiden nouto

  (lukollisessa teräshäkissä)


  LOOP3-palvelu on tarkoitettu käytetylle elektroniikalle sekä kaikille muistilla varustetuille laitteille, esim. tietokoneet, palvelimet, usb-muistit, tallennusmediat, puhelimet ja tabletit. Laitteista löytyvät tiedot poistetaan markkinoiden johtavilla työkaluilla. Palveluun kuuluu myös laitteiden kunnostus ja raportointi.


  Tilaa eSHOPista
 • LOOP4

  Synkronoitu uusien laitteiden toimitus (pakkauksista purettuina), elektroniikka- ja it-laitteiden nouto

  (samassa turvakaapissa)


  LOOP4-palvelussa yhdistyy uusien, Atealta tilattujen laitteiden toimitus sekä vanhan elektroniikan ja muistilla varustettujen laitteiden nouto. Näihin lukeutuvat esimerkiksi tietokoneet, tabletit, puhelimet, USB-tikut ja muut tallennusmediat sekä palvelimet.  Tietojen poisto suoritetaan markkinoiden johtavilla työkaluilla. Laitteiden kunnostus ja raportointi sisältyy hintaan.


  Tilaa eSHOPista


Voit myös olla suoraan yhteydessä asiantuntijaamme:

Martin Lönnberg,

Workplace CTO, Atea:
martin.lonnberg@atea.fi,
050 322 9343


Seuraa somessa:
#gameofphones

Jätä meille tietosi, niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista!

 

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer