Tervetuloa Atea Focus -tapahtumaan tiistaina 25.9.2018 Helsingin Messukeskukseen

Jo 29:tta kertaa järjestettävä Atea Focus -kutsuvierastapahtuma on tänä vuonna monipuolisempi kuin koskaan. Valitse omat suosikkisi useista kymmenistä huippuesityksistä, tutustu Focustorin demoihin ja tuotetarjontaan, keskustele asiantuntijoidemme kanssa ja tuuleta ajatuksiasi kollegoidesi parissa. Tervetuloa kartoittamaan oman organisaatiosi muutosmatka kohti digitaalista tulevaisuutta.

Ilmoittautuminen

Ennakkoilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt. Jos et ehtinyt ilmoittautua ennakkoon, voit tehdä sen vielä itse tapahtumassa. Tervetuloa!.

Antti Merilehto

Tekoäly – matkaopas johtajalle (2018) kirjan kirjoittaja Antti Merilehto on tehnyt työuran digitaalisen liiketoiminnan parissa, muun muassa Googlen Euroopan pääkonttorilla. Tällä hetkellä hän toimii maajohtajana Finch Finlandilla. Ulkomailla vietettyjen vuosien aikana Merilehto on ehtinyt kartuttaa näkemystään erilaisista markkinoista ja toimialoista sekä kokemusta niin b2b- kuin b2c-asiakkuuksista ja digitaalisen myynnin rakentamisesta.

Tekoäly – matkaopas johtajalle on alkuvuoden 2018 myydyin bisneskirja Suomessa. Evento Awards palkitsi Antti Merilehdon vuoden puhujana huhtikuussa 2018.

Lue Antti Merilehdon vinkit tekoälyn käyttöönottoon

Taavi Kotka

Yksi Euroopan arvostetuimmista it-alan visionääreistä. Hän on rakentanut uraansa menestyksekkäästi ensin yksityisellä sektorilla, jonka jälkeen hän on toiminut myös julkisella sektorilla Viron ensimmäisenä tietohallintojohtajana. Tehtävässä Kotka edisti Viron asemaa digitaalisen valtion esimerkkimaana, jonka ansiosta hänet nimettiin vuoden 2014 Euroopan tietohallintojohtajaksi.

Kotka on sittemmin palannut yksityiselle sektorille, jossa hän työskentele edistääkseen yritysten toimintamahdollisuuksia digitaalisessa murroksessa. Kotka tuntee digitaalisten mahdollisuuksien maailman ja tietää, miten digitaalisuus voi auttaa yrityksiä ja organisaatioita menestymään.

Taavi kotka pohtii artikkelissamme sitä, miten tekoölyn hyödyntäminen voi muuttaa poliittista pelikenttää

Aukioloajat ja sijainti

Ovet Focus-tapahtumaan ovat avoinna klo 8.30 – 16. Päivän päätteeksi palkitaan vuoden digitaalisin teko. Focuksen cocktailtilaisuus jatkuu aina klo 18 saakka.

Tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa. Sisäänkäynti tapahtuu eteläisen sisäänkäynnin kautta (Messuaukio 1).

Tulo-ohjeet löydät Messukeskuksen sivuilta. Focus-vieraille pysäköinti Siiven pysäköintialueella on tapahtumapäivänä maksutonta.

Vuoden digitaalisin teko 2018

Atea Focus huipentuu Vuoden digitaalisin teko 2018 -kilpailun parhaiden palkitsemistilaisuuteen. Lue lisää kilpailusta.

Näyttelyt: Showroom ja Focustori

Focus Showroom on kohtaamispaikka tapahtuman keskellä: tapaat siellä Atean ja yhteistyökumppaneidemme edustajia, tutustut digitaalisen työpaikan osa-alueisiin ja voit keskustella huippuasiantuntijoiden kanssa. Focustorilla on esillä käyttäjien rakastamia laitteita ja tarvikkeita alan huippumerkeiltä.

Oppimisen maailma

Focuksen uuden oppimisen maailmassa ovat esillä digioppisen uusimmat ratkaisut ja niitä tukevat laitteet. Luento-ohjelmassa on oma track EDU-aiheisille puheenvuoroille. Oppimisen maailmassa sijaitsee Experience Lab, jossa pääset tutustumaan erilaisiin oppimisen ratkaisuihin itse kokeilemalla. Mukana Labissa on myös Pilke-päiväkodit, jotka hyödyntävät teknologiaa mahdollistamassa uusia, innostavia, kannustavia ja pedagogisesti tuettuja opetuskäytänteitä päiväkodeissaan ympäri Suomea. Klo 10 -12 voit tulla tapaamaan Labiin Pilke-päiväkodin lapsia ja näet, miten uusia käytänteitä hyödynnetään päiväkodin opetuksessa.

Luennot

Atea Focuksen luento-ohjelma on tuttuun tapaan laaja kattaus asiantuntijatietoa ja tunnettuja keynote-puheenvuoroja. Tutustu Focuksen luento-ohjelmaan.

Atea Focus -mobiilisovellus

Lataa Atea Focus -mobiilisovellus ja teet tapahtumakokemuksestasi entistä mukavamman. Sovelluksesta löydät kätevästi kaiken Focukseen liittyvän, kuten aikataulut, kartan ja esiintyjät. Sovelluksen voit ladata puhelimesi sovelluskaupasta.

Game of Phones – kierrätä vanhat puhelimesi

Focuksessa Atean osastolla näet ensimmäistä kertaa Suomessa Game of Phones -valtaistuimen. Kierrätetyistä puhelimista rakennettu, 300 kilon painoinen ja yli 2 metrin korkuinen Game of Phones -istuin on saanut innoituksensa Game of Thrones -sarjan Iron Thronesta.

Samalla kun kuvautat itsesi valtaistuimessa. voit jättää omat, käytöstä poistetut puhelimesi kierrätykseen. Varmistamme niiden tietoturvallisen kierrätyksen ja lisäksi lahjoitamme jokaisesta Focukseen tuodusta kierrätettävästä puhelimesta 5 euroa Vihreä lippu -ohjelmalle.

Tarjoilu

Tapahtumassa on tarjolla koko päivän ajan kahvia, teetä ja vettä. Lounas on tarjolla klo 11 – 13. Lisäksi Messukeskuksen ravintolapalvelut ovat vieraidemme käytössä.

#AteaFocus
– keskustelu laajenee ja jatkuu sosiaalisessa mediassa

Kysy, kommentoi, innostu, jaa tuttavillesi – Focus-aiheista keskustelua käydään tunnisteella #AteaFocus. Focus-päivän aikana Atea twiittaa tapahtumasta omalla tilillään. Liity keskusteluun!

Kuvaaminen

Tapahtumassa tallennettua kuva- ja videomateriaalia voidaan käyttää markkinointitarkoituksiin.

Yhteydenotot ja kysymykset:

fi.marketing@atea.fi

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer