Atean Edu-messumatka

Tervetuloa osallistumaan Atean ohjelmaan opetusalan suurimmassa koulutukseen ja sen digitalisointiin keskittyvässä tapahtumassa Lontoossa tammikuussa 2019! Joka vuosi sadat uudistuksista kiinnostuneet opetusalan ammattilaiset ja it-alan osaajat saapuvat messuille tarkoituksenaan kehittää ja kehittyä digitaalisten sisältöjen, sovellusten ja ohjelmien käytössä. Tavoitteena on tutustua digitaalisten ratkaisujen käyttöön osana opetusta. Tapahtuma tarjoaa upeita kokemuksia, tarjolla mm. terävintä tietoa alan huipulta, sekä mahdollisuus verkostoitua ja tavata kollegoita.

Tapahtuma alkaa
23/1 2019, 08.00
Tapahtuma päättyy
26/1 2019, 18.00
Viimeinen ilmoittautumispäivä
7/1 2019
Paikka
Lontoo

Atean Edu-messumatkalla 2019 pääset ohjattujen messuvierailuiden lisäksi osallistumaan Atean monipuoliseen messujen ulkopuoliseen ohjelmaan sekä verkostoitumaan muiden alasi ammattilaisten ja teknologiakumppaneiden kanssa verkostoitumisillallisella.

Luvassa on vierailuita kumppaneiden kokemuskeskuksiin ja pääkonttoreihin, joissa päästään tutustumaan alan uusimpiin innovaatioihin. Matkaan kuuluu myös kouluvierailu, jossa pääsemme seuraamaan teknologian käyttöä opetuksen tukena.

Atean Edu-tiimi on mukanasi messumatkalla. Edu-tiimi koostuu useista opetusalan ammattilaisista, jotka ovat suunnitelleet matkaohjelman niin, että saat matkasta mahdollisimman paljon uusia kokemuksia.

Täytä lomake ja ilmoittaudu mukaan Atean messuohjelmaan.

Muistathan varata itsellesi myös lennot, majoittumiset ja ilmoittautua messuille. (Näiden järjestely ja kustannukset eivät sisälly Atean messuohjelmaan.)?
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer