Laddar meny

It-infrastruktuuriratkaisut energiasektorille

Atea on yksi suurimmista energiasektorin it-palvelujen ja -ratkaisujen toimittajista Suomessa. Käytössäsi on huipputason sertifioitujen asiantuntijoidemme osaaminen ja vankka toimialalta kerätty kokemus.

Jatkuvasti kehittyvän osaamisemme sekä tarkoin valikoitujen teknologiakumppanien ansiosta pystymme tuottamaan huipputurvalliset ja kustannustehokkaat ratkaisut niin sähköntuotannolle, -jakelulle kuin -myyntiin. Eikä osaamisemme rajoitu pelkästään toimistoverkkoihin, vaan kokemuksemme sähköntuotannon tuotantoympäristön it-infrastruktuurin toteutuksista tekee meistä luotettavan kumppanin.

Standardit, korkea tietoturva sekä kaupalliset edellytykset asettavat vähimmäistasovaatimuksia energiasektorin it-ratkaisuille. Tarjoamamme it-infrastruktuuriratkaisut eivät ainoastaan täytä näitä vaatimuksia, vaan ne mahdollistavat menestymisen sekä eturivipaikan energiasektorin toimijoissa. Tämän toteutamme tuottamalla teille asiantuntemusta, koulutusta, kartoituksia ja dokumentaatioita. Kattavasta tarjonnastamme pystymme myös toimittamaan it-järjestelmät, palvelimet ja päätelaitteet.

Ota yhteyttä
Markku Selin
Business Manager, Network and Security
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer