Laddar meny

Ura Ateassa

Atean missio on Rakennamme Suomea tietotekniikalla. Meillä alan parhaat osaajat neuvovat asiakkaita it-ympäristön liiketoimintalähtöisessä rakentamisessa. Kannamme kortemme kekoon Suomen kilpailukyvyn ylläpitämisessä ja kehittämisessä, kun rakennamme tuottavampaa yhteiskuntaa tietotekniikan avulla.

Atea on The Place to Be – paikka, jossa kaikki haluavat olla, koska täällä tehdään fiksuja juttuja suurella sydämellä ja pilke silmäkulmassa.

Olemme alallamme Pohjoismaiden ja Baltian suurin yritys. Atea-konsernilla on yli 6 800 työntekijää. Suomessa Atealla on maanlaajuinen myynti- ja palveluorganisaatio, johon kuuluu noin 350 ammattilaista.

Työntekijöilleen Atea tarjoaa monipuolisia kehittymismahdollisuuksia. Laaja tarjontamme mahdollistaa useita erilaisia työtehtäviä ja joustavia urapolkuja. Kannustamme työntekijöitämme kehittymiseen ja omaehtoisiin opintoihin. Jos haluat kokeilla jotain uutta, voit edetä uuteen rooliin Atean sisällä.

Tarjoamme työntekijöillemme ajasta, paikasta ja päätelaitteesta riippumattoman ainutlaatuisen työympäristön. Kutsumme tällaista työskentelyä rytmityöksi. Rytmityötä voi tehdä parhaaksi katsomassaan paikassa, tarkoituksenmukaiseen aikaan, tarkoitukseen parhaiten soveltuvin välinein.

Kiinnostaako sinua tulla rakentamaan Suomea tietotekniikalla? Jos avoimissa työpaikoissa ei ollut juuri nyt sinulle sopivaa työtehtävää, voit jättää meille avoimen hakemuksen.

Käsittelemme kaikkia hakemuksia luottamuksellisesti (Atea Finland Oy:n rekrytointitietokannan henkilötietorekisteri). Mikäli meille avautuu osaamistasi vastaava työtehtävä, otamme sinuun yhteyttä.

Jätä hakemus

Oletko kiinnostunut harjoittelujaksosta Pohjoismaiden ja Baltian johtavalla tietotekniikkatoimittajalla?

Säilytämme hakemuksesi ilmoittamasi ajan (6 tai 12 kuukautta) ja otamme yhteyttä, jos sinulle sopiva paikka avautuu. Emme luovuta tietojasi eteenpäin.

Jätä hakemus

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer