Laddar meny

Cyber Security Consultant

Vantaa
Viimeinen hakupäivä 2018-09-01

Cyber Security konsulttina toimit osana vahvaa Atean konsultointitiimiä. Olet mukana tuottamassa ensiluokkaisia IT-palveluita asiakkaillemme ja osallistut myös Atean palvelukehitykseen. Tulet luontevasti toimeen liiketoiminnan ja IT-johdon kanssa, etkä koe myöskään teknisten asiantuntijoiden kanssa toimimista vieraaksi. Ylivertainen asiakaskokemus on sinulle kunnia-asia.

Sinulla on kokemusta IT-järjestelmien tietoturvasta niin hallinnolliselta kuin tekniseltäkin kulmalta. Suhtaudut osaamisesi kehittämiseen intohimoisesti ja ymmärrät sekä IT:n että liiketoiminnan vaatimuksia. Olet aiemmin toiminut tietoturvan tai ICT-infrastruktuurin tehtävissä. Sinulla on osaamista ja mahdollisesti sertifiointeja ainakin joillakin seuraavista osa-alueista:
• Hallinnollinen tietoturva
• Tietosuoja (GDPR)
• IT-ympäristön tekninen turvaaminen

Kommunikoit ja tuotat dokumentaatiota sujuvasti suomen ja englannin kielillä. Pidät vaativasta ja omatoimisesta työstä, mutta kykenet myös toimimaan osana Atean voittajajoukkuetta. Toimintatapasi on analyyttinen, ongelmanratkaisuhakuinen, aktiivinen ja suunnitelmallinen ja sinulla on hyvät suulliset ja kirjalliset esiintymistaidot. Uskallat olla eri mieltä asiakkaiden kanssa, jos tilanne sitä vaatii. Asetettujen tavoitteiden saavuttaminen on sinulle arkipäivää.

Sinulla on mielellään korkeakoulutasoinen koulutus (BSc tai MSc) sekä riittävä (minimissään 3 vuotta) kokemus vastaavista tehtävistä.

Tarjoamme osaavan joukon tueksi tavoitteidesi toteuttamiseen. Palkitsemme menestyjämme hyvin sekä tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ja antaa näyttöjä osaamisestasi. Hyviin henkilöstöetuihimme kuuluu myös mieluisten työvälineiden valinta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Kangasniemi, p. 050-66884, tai sähköpostilla ville.kangasniemi@atea.fi

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen viimeistään perjantaihin 31.08.2018 mennessä.
Hae työpaikkaa
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer