Laddar meny

Ratkaisuarkkitehti virtualisointitiimiimme

Vantaa, Turku, Tampere, Oulu, Pori, Rauma. Vaasa, Seinäjoki, Jyväskylä, Kuopio, Joensuu, Lahti
Viimeinen hakupäivä 2018-10-29

Haemme kokenutta virtualisoinnin ratkaisuarkkitehtiä (Solution Archtect) tukemaan ratkaisumyynti- ja konsultointitiimejämme. Olet mukana tuottamassa ensiluokkaisia VMware -ratkaisuita asiakkaillemme ja kehität omaa palvelutarjontaamme. Tulet luontevasti toimeen liiketoiminta- ja IT-johdon kanssa, mutta et koe vieraaksi toimimista teknisten asiantuntijoiden ja kumppaneidenkaan kanssa. Tässä itsenäisessä tehtävässä saat vastuuta laajoistakin kokonaisuuksista ja ylivertainen asiakaskokemus on sinulle kunnia-asia.

Sinulla on usean vuoden kokemus ja mahdollisesti sertifiointeja VMware-teknologioista, IT-arkkitehtuureista ja nykyaikaisen digitaalisen IT-ympäristön rakennuspalikoista. Toimit luontaisena suunnannäyttäjänä liiketoiminnan ja IT:n välissä. Suhtaudut osaamisesi kehittämiseen intohimoisesti ja ymmärrät laaja-alaisesti sekä IT:n että liiketoiminnan vaatimuksia. Olet aiemmin toiminut vaativissa asiantuntijatehtävissä tai konsulttina.

Kommunikoit ja tuotat dokumentaatiota sujuvasti suomen ja englannin kielillä. Pidät vaativasta ja omatoimisesta työstä, mutta kykenet myös toimimaan osana Atean voittajajoukkuetta. Toimintatapasi on analyyttinen, ongelmanratkaisuhakuinen, aktiivinen ja suunnitelmallinen ja sinulla on hyvät suulliset ja kirjalliset esiintymistaidot. Uskallat olla eri mieltä asiakkaiden kanssa, jos tilanne sitä vaatii. Asetettujen tavoitteiden saavuttaminen on sinulle arkipäivää.

Tervetuloa tiimimme!

”Konsulttitiimissämme työskentelee 13 asiantuntijaa eri puolilla Suomea. Nyt haemme todella kovan luokan ratkaisuarkkitehtiä sparraamaan ja näyttämään oikeaa suuntaa asiakkaillemme. Jos toimit kovankin paineen alla reippaasti, asiakaslähtöisesti ja rakentavasti eri sidosryhmien kanssa, tässä on erinomainen paikka sinulle. Pidät myös vaativasta ja omatoimisesta työstä, ja olet hyvä osa tiimiä. Kokemuksesi ansiosta tunnistat projekteihin liittyvät pullonkaulat ja riskit jo ennakolta. Jos haluat kysyä tai kuulla tehtävästä lisää, soita minulle numeroon 040-553 1870 tai pistä mailia osoitteeseen mikko.tuomi(at)atea.fi!”

Mikko Tuomi

Töissä Atealla

Meillä Atealla on tekemisen meininki. Arvostamme osaajia, jotka haluavat kehittyä ja kehittää yhdessä kollegoiden ja asiakkaidemme kanssa. Meillä olet osa joukkuetta, jossa jokainen voi antaa parhaan panoksensa yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Meitä yhdistää se, että teemme asiat aina hyvin ja asiakkaamme positiivisesti yllättäen. Hyviin henkilöstöetuihimme kuuluu myös mieluisten työvälineiden valinta.

Haluatko tietää lisää henkilöstöeduistamme ja kuulla, mitä atealaiset miettivät työstään? Tutustu meihin osoitteessa https:// www.atea.fi/ura-ateassa/!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.10.2018 mennessä.
Hae työpaikkaa
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer