Laddar meny

Microsoft CSP Solution Sales Manager

Vantaa
Viimeinen hakupäivä 2018-10-31

Tiimisi ja sinä autatte asiakkaita siirtymään on-premise lisenssihankintatavoista uusiin ketteriin pilvipohjaisiin toimintamalleihin. Vastaat Atean Microsoft CSP - liiketoiminnan tuloksesta softatiimissä ja autat myyntitiimejä CSP - hankkeissa Tärkeä tehtäväsi on valmentaa Atean asiakasvastuullisten myyjien osaamista tätä osin. Teet vastuualueesi myyntiä yhdessä Account Managereiden, Microsoft -ratkaisumyynnin ja -konsultointitiimin kanssa.

Lue lisää, jos sinulla on
- kokemusta Microsoftin – ratkaisuista
- mielellään näyttöjä CSP - liiketoiminnan parissa työskentelystä
- kyky ymmärtää yritysten liiketoimintaa ja sitä, miten tuottavuusratkaisut auttavat asiakasta saavuttamaan enemmän
- erinomainen ja innostava kommunikointikyky niin suullisesti kuin kirjallisesti
- neuvottelutaito, myös englannin kielellä
- riittävä työkokemus edellä mainittujen asioiden omaksumiseen ja sisäistämiseen

Tervetuloa tiimimme!
”Tiimisi on Suomen paras Microsoft-softatiimi. Kollegasi ovat ohjelmistoratkaisumyyjiä ja ohjelmistokonsultteja. Atea on selkeästi Suomen suurin Microsoft lisenssikumppani. Software Sales – tiimi on osa CTO Officea, joka toimii hyvin keskeisessä roolissa Ateassa. Vastaamme tarjoamasta sekä yhteistyöstä strategisten kumppaneittemme kanssa.
Etsimme joukkoomme hyvää ja innostavaa tyyppiä, joka saa oman vastuualueensa osalta Atean eri toiminnot (jatkuvat palvelut, konsultointi, asiantuntijat, ratkaisumyynti ja asiakasvastuullinen myynti) tekemään yhdessä asiakastyötä. Luot aktiivisella toiminnallasi myynnille hyvät toimintaedellytykset. Toimit läheisessä yhteistyössä Microsoftin ja toisten Atea maiden kanssa.
Toimipisteesi sijaitsee Vantaalla, mutta työ edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa sekä satunnaisesti ulkomailla.
Jos haluat kysyä tai kuulla tehtävästä lisää, soita minulle numeroon 040 5686207 tai laita mailia osoitteeseen kati.viita(at)atea.fi!”
Kati Viita, softamyynnin esimies

Töissä Atealla
Meillä Atealla on tekemisen meininki. Arvostamme osaajia, jotka haluavat kehittyä ja kehittää yhdessä kollegoiden ja asiakkaidemme kanssa. Meillä olet osa joukkuetta, jossa jokainen voi antaa parhaan panoksensa yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Meitä yhdistää se, että teemme asiat aina hyvin ja asiakkaamme positiivisesti yllättäen.
Haluatko tietää lisää henkilöstöeduistamme ja kuulla, mitä atealaiset miettivät työstään? Tutustu meihin nettisivuillamme osoitteessa www.atea.fi/ura-ateassa.

Kiinnostuitko? Odotamme hakemustasi viimeistään maanantaina 29.10.2018.
Hae työpaikkaa
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer