Laddar meny

Manager, Security Consulting

Vantaa
Viimeinen hakupäivä 2018-10-31

Atea panostaa tietoturvapalveluihin entistä keskittyneemmin ja perustamme IT -tietoturvaan erikoistuvan korkean osaamisen konsultointitiimin. Haemme nyt tiimin esimies- ja kehitystehtäviin vahvaa tietoturvan moniottelijaa. Olet mukana tuottamassa ensiluokkaisia IT-konsultointipalveluita asiakkaillemme ja osallistut myös Atean palvelukehitykseen. Tulet luontevasti toimeen liiketoiminta- ja IT-johdon kanssa, etkä koe myöskään teknisten asiantuntijoiden kanssa toimimista vieraaksi. Ylivertainen asiakaskokemus on sinulle kunnia-asia.

Lue lisää!

Sinulla on usean vuoden kokemus tietoturvasta ja nykyaikaisen digitaalisen IT-ympäristön rakennuspalikoista. Toimit luontaisesti esimiehenä tiimisi konsulteille. Suhtaudut osaamisesi kehittämiseen intohimoisesti ja ymmärrät laaja-alaisesti sekä IT:n että liiketoiminnan vaatimuksia tietoturvan näkökulmasta. Sinulla on laajaa osaamista useammalla seuraavista osa-alueista:
• Hallinnollinen ja tekninen tietoturva
• Palveluiden kehitys ja -konseptointi
• Henkilöesimiehenä toimiminen
• Kokonaisarkkitehtuuri
• Liiketoiminnan kehittäminen IT:n avulla
Sinulla on mielellään korkeakoulutasoinen koulutus (BSc tai MSc) sekä riittävä (minimissään 5 vuotta) kokemus vastaavista tehtävistä.

Tervetuloa joukkoomme!

”Asiakkaamme ovat enenevissä määrin kiinnostuneita tietoturvakonsultoinnista. Nyt olemme perustamassa Atean konsultointipalveluihin erillistä Security Consulting – tiimiä, jota pääset rakentamaan alusta lähtien. Meillä on useampi huipputason tietoturvakonsultti, joiden esimieheksi tulet. Tiimin on tarkoitus kasvaa.

Mikäli pidät vaativasta sekä monipuolisesta työstä ja kykenet vastaamaan oman tiimisi toiminnan kehittämisestä sekä tehokkuudesta, tässä on erinomainen paikka sinulle! Olet kannustava, ongelmanratkaisuhakuinen, aktiivinen ja suunnitelmallinen ja sinulla on hyvät suulliset ja kirjalliset esiintymistaidot. Uskallat olla eri mieltä asiakkaiden kanssa, jos tilanne sitä vaatii. Asetettujen tavoitteiden saavuttaminen on sinulle arkipäivää. Jos haluat kysyä tai kuulla tehtävästä lisää, soita minulle numeroon 050-66884 tai pistä mailia osoitteeseen ville.kangasniemi(at)atea.fi!”

Ville Kangasniemi, Head of Consulting Services

Töissä Atealla

Meillä Atealla on tekemisen meininki. Arvostamme osaajia, jotka haluavat kehittyä ja kehittää yhdessä kollegoiden ja asiakkaidemme kanssa. Meillä olet osa joukkuetta, jossa jokainen voi antaa parhaan panoksensa yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Meitä yhdistää se, että teemme asiat aina hyvin ja asiakkaamme positiivisesti yllättäen.

Haluatko tietää lisää henkilöstöeduistamme ja kuulla, mitä atealaiset miettivät työstään? Tutustu meihin nettisivuillamme osoitteessa www.atea.fi/ura-ateassa.

Kiinnostuitko? Odotamme hakemustasi viimeistään maanantaina 29.10.2018.
Hae työpaikkaa
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer