Laddar meny

Solution Manager, Microsoft Services (Vantaa)

Vantaa
Viimeinen hakupäivä 2018-08-31

Yritysten tuottavuus ja työn tekemisen mielekkyys on yhä enemmän riippuvainen käytössä olevien sovellusten, järjestelmien ja henkilökohtaisten työvälineiden laadusta. Sovellusten saatavuus, käytettävyys, turvallisuus ja yhteistyön helppous muuttuvassa maailmassa takaavat työn tehokkuuden. Verkostoitunut työn tekemisen malli on tätä päivää, jolloin yhteistyötä helpotetaan moderneilla kommunikaatio-, pilvi- ja kollaboraatioratkaisuilla. Näiden ratkaisuiden taustalla on vahva, sovellustietoinen verkko sekä erilaisia virtualisointiratkaisuita tietoturvaratkaisuineen.

Digitaalisen työpaikan ratkaisut ja palvelut ovat keskeinen osa Atean palveluvalikoimaa. Niiden kautta luomme merkittävän osan asiakkaidemme palvelukokemuksesta. Haemme nyt pääkaupunkiseudulle Solution Managereita vastaamaan erityisesti Microsoft - teknologiaan liittyvästä palvelumyynnistä.

Solution Managerina teet tiivistä yhteistyötä maailmanluokan kumppaneidemme sekä Atean maanlaajuisen myyntiorganisaation kanssa. Aktiivinen yhteistyö eri rajapintoihin osana ylivertaista asiakaskokemusta on sinulle luontaista. Toimintaotteeltasi olet energinen ja aikaansaava. Haluat olla osa voittajajoukkuetta ja myydä Atean konsulttiosaamista ja tuotteistettuja palveluita maanlaajuiselle asiakaskunnallemme.
Nautit myynnillisistä haasteista ja motivoidut tuloksen tekemisestä. Sinulla on kokemusta it-myyntityöstä sekä osaamista konsultoinnin- ja/tai projektimyynnistä. Hyvä käsitys tulevaisuuden digitaalisesta työpaikasta ja intohimo arkkitehtuureihin ovat vahvuuksiasi. Koet omaksesi keskustelut CxO-tason kanssa ja vahvuutesi on viestiä uusien palveluiden lopputulosta, arvoa asiakkaan toiminnalle. Olet innostava, yrittäjähenkinen ja vastuuta ottava persoona, jolla on vahvasti osallistuva ja operatiivinen ote työhön.
Tukenasi toimii joukko Atean konsultteja ja ratkaisuarkkitehteja. Tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista kotimaassa ja ulkomailla.

Mitä odotamme sinulta?
• Olet sielultasi myyjä ja omaat laajan (arkkitehtuuri) osaamisen ICT-ympäristöistä
• Sinulla on laajaa, arkkitehtuurillista osaamista Microsoft - teknologioista
• Vahvan joukkuepelaamisen lisäksi kykenet johtamaan itseäsi tuloksiin
• Haluat oppia joka päivä uutta
• Olet järjestelmällinen, oma-aloitteinen ja nopea tarttumaan asioihin
• Olet johdonmukainen ja osaat dokumentoida asioita
• Omaat kokemusta projektimyynnistä
• Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä

Atea on kokonaisvaltainen it-infrastruktuurin toimittaja, joka rakentaa Suomea tietotekniikalla. Autamme asiakkaitamme luomaan tuottavamman ja mielekkäämmän työympäristön. Neuvomme asiakastamme it-ympäristön liiketoimintalähtöisessä rakentamisessa ja toimimme neuvonantajana sen suunnitelmallisessa kehittämisessä.

Olemme toimineet Suomessa yli 30 vuotta. Meillä on 350 ammattilaista luomassa joustavia ja tuottavia it-ympäristön ratkaisuja ja palveluja, ja teemme yhteistyötä johtavien tietotekniikan laite- ja ratkaisuvalmistajien kanssa. Palvelemme asiakkaitamme maanlaajuisesti 12 toimipisteestämme käsin. Sinun työpaikkasi sijaitsee Vantaan Martinlaaksossa, mutta olet tarvittaessa valmis matkustamaan kotimaassa.

Atea on henkilöstölleen, asiakkailleen ja kumppaneilleen The Place to Be – täällä tehdään asioita suurella sydämellä ja pilke silmäkulmassa. Haluamme olla vastuullinen työnantaja,
joka huolehtii henkilöstöstään kaikin tavoin. Johtamisemme rakentuu vahvalle osallistavalle ja yhdessä tekemisen kulttuurille ja arvopohjalle. On tärkeää, että työntekijämme kokevat Atean reiluna työnantajana, joka antaa mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Petteri Kauria, 040-554 4991 tai sähköpostilla petteri.kauria@atea.fi.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian, tehtävä täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä
Hae työpaikkaa
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer