Uratarinoita

Atea tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia kehittymismahdollisuuksia erilaisissa työtehtävissä. Monet meistä ovat luoneet kiinostavia urapolkuja - tutustu niistä muutamiin!

asd
Päivi Järvelin
Consultant
”Neljännesvuosisata Atealla”

Miten olet päätynyt nykyisiin työtehtäviisi Ateassa?

Muutaman kuukauden kuluttua olen työskennellyt Atealla neljännes vuosissadan. Urani Atealla on siis kestänyt yhtä kauan kuin meillä on ollut toimipiste Jyväskylässä. Ensimmäiset seitsemän vuotta olin myynnin parissa Account Managerina nimetyille suurasiakkaille Keski-Suomessa. Sitten luontainen kiinnostukseni tekniikkaan vei mukanansa ja nykyisin toimin konsulttina konesaliratkaisuissa muun muassa erilaisten tallennusratkaisuiden ja virtualisointi teknologioiden parissa.

Mikä erottaa Atean muista työpaikoista?

Atea on taloudellisesti vahva ja vakaa mikä lisää luottamusta. Atea on monien asioiden mahdollistaja! Itsekin olen urallani tehnyt täyskäännöksen myynnistä palveluihin ja tätä urakehitystä ei koskaan ole kyseenalaistettu; päinvastoin siihen on annettu mahdollisuus. Viihdyn työssäni konsulttina mainiosti sillä pääsen työskentelemään niin monenlaisissa asiakasympäristöissä, mutta en epäile lainkaan etteikö Atealla olisi vielä seuraaville vuosikymmenille jotain uuttakin minua varten.

Mikä on parasta työssäsi?

Ateassa parasta on työkaverit ja paikallisuus. Olen paljasjalkainen jyväskyläläinen ja viihdyn kotikaupungissani. On hienoa että Ateakin asiakkaineen on Jyväskylässä.

Mitä teet silloin, kun et ole töissä?

Vapaa-ajallani remontoin ja rakennan milloin mitäkin. Asun vanhassa kotitalossani, joka on rakennettu 60-luvun lopussa, joten projekteja riittää. Kun ne loppuvat, on haaveenani veistää omin käsin savusauna kesämökkimme maisemiin. Tänä kesänä toteutin pitkäaikaisen haaveeni puuveneestä. Keväisin taidan jatkossa viettää aikaani tervantuoksussa ja kesäisin retkeilemme Päijänteellä.

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer