Uratarinoita

Atea tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia kehittymismahdollisuuksia erilaisissa työtehtävissä. Monet meistä ovat luoneet kiinostavia urapolkuja - tutustu niistä muutamiin!

asd
Jan Utriainen
Account Manager

Mitä teet työksesi?

Työskentelen Ateassa Account Managerina. Työtehtäviini kuuluvat mm. päivittäiset asiakastapaamiset niin henkilökohtaisessa kuin video- tai verkkoneuvottelumuodossa.

Miten olet päätynyt nykyisiin työtehtäviisi Ateassa?

Yritysoston kautta vuonna 2004 siirryin Novosysiltä Atealle. Novosysillä tein vastaavia hommia.

Mikä on parasta työssäsi?

Minulle annetaan haastavia työtehtäviä, vastuuta ja mahdollisuuksia vaikuttaa asioihin. Tiedän myös että aina saa apua taustavoimilta ja kollegoilta.

Mikä erottaa Atean muista työpaikoista?

Atea on työnantajana luotettava ja oikeudenmukainen. Joustavuutta löytyy myös. Kollegat Ateassa kannustavat mahtavaan tiimityöskentelyyn ja yhteisiä onnistumisia on mukava yhdessä tuuletella.

Mitä odotat työltäsi tulevaisuudessa?

Atea tarjoaa sellaisia työkaluja joilla työnteko hoituu joustavasti ja Atealla kannustetaan myös henkilökohtaisen osaamisen jatkuvaan ylläpitoon ja kehittämiseen.

Mitä teet silloin, kun et ole töissä?

Löysin muutaman vuosi sitten mahtavan vastapainon työhöni – valokuvauksen. Valokuvauksessa pätee sama asia kuin työelämässä. Et ole koskaan valmis. Et ole koskaan liian hyvä. Aina voi oppia uusia asioita ja kehittyä.

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer